Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

Ninetology Stealth 2

Assalamualaikum!
Alhamdulillah hari ni masih dapat terus hirup udara Allah..

Oh, post kali ni nak cakap pasal smartphone Ninetology Stealth 2.

Haaaaa... Lama dah duk pendam perasaan nak ada smartphone ni.. Bila tengok orang yang pakai smartphone ni mesti ana akan tnya la harga phone orang tu, ok ke tak phone yang dia pakai.. Kira mcm survey la sebelum beli..

Lepas baca one of entry kat Murni pasal Rebate RM200 long-long time ago, ana dah start search pasal Ninetology. Macam smart jugak jenama ni event brand Malaysia. Jangan pandang rendah dengan buatan Malaysia kak oi..

Target ana kalau nak beli phone ni memang first tengok kamera la. Kalau tak cantik memang ana tak layan la (belagak kan? macam banyak duit! )
Godek2 sana sini last2 Ninetology buat promosi bagi rebate! Wah.. Ana memang cepat2 la kan isi. Dulu rebate cuma untuk trade-in smartphone dan student yg berumur 12-21 je. Sekarang ni sampai limit umur 30!

Ana cepat2 isi dan sekarang Ninetology Stealth 2 already in my hand! Alham…