Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

Kahwin Vs Sambung Belajar

Assalamualaikum!
Amboih.. tajuk entry.. macam gatal je kan..
Hahaha.. hari tu masa on the way nak ke Raub dari KL terjadilah dialog seperti di bawah :

Abang Sham( Abg ipar) : Lepas praktikal ni grad la?
Ana : Ha'ah. Grad la.
Ayung(kakak) : Hang nak sambung belajaq ka kawin?
Ana : Hang ni apa..
* Ayung gelak2
Abang Sham : Kawin la kan...
Ana : Dua-dua la.. hahahaha

Kawin | Belajar

InsyaAllah perancangan selepas habis diploma ni sambung belajar lagi. Kahwin? Hahaha.. Urusan jodoh Allah aje yang tau. Sapa yang tak nak kahwin kan? Apa yang kita boleh buat adalah berdoa dan  berusaha menjadi yang terbaik untuk bakal suami/ isteri. Kan Allah dah janji dengan kita yang lelaki yang beriman untuk wanita yang beriman dan begitu jgk sebaliknya. Nak suami soleh? Awak pun kena solehah la jgk!

Result dah keluar. Alhamdulillah. Keputusan setimpal dengan usaha. Moga Praktikal nanti dapat buat yang terbaik :)
Debar ni nak masuk alam pekerjaan. All the best Geng Fisheries!


Keychain Felt

Assalamualikum!

Sepanjang cuti ni sibuk siapkan order cousin
Ni lah hasilnya. Serious, dah tak tau nak buat bentuk apa.


Inilah port ana buat keje. Laptop depan mata. Sambil buat keje sambil layan movie. Bersepah baq hang!


First try buat donut. 


Ni la antara bentuk2 yang terhasil. Ni jenuh search idea dekat intenet. Thanks Mr. Google!

All 50 pc order from Puan Hazwani Nadiah :)
so, kalau berminat boleh pm di fb ana or email ana kat sini : red_roses93@ymail.com  ilalliqo' :)