Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

Final Exam!!!!

Cuaca mendung .....satu detik,dua detik, hujan mula membasahi bumi.. ya Allah..rindunya pada keluarga.. tak tau kenapa, bila setiap kali hujan, rindu pada family especially my mama sangat2 mencengkam kalbu...huhuhu...sobs..sobs...



eh, sorry... ter'felling' lebih pulak kat sini..
tajuk entry kali ni apa? oh lupa final exam kan...
'kenapa tadi ckp pasal hujan??' *tanya diri sendiri ^^
hehe.. saja ja..moment hujan tu masa ana tengah study di waktu petang yang sunyi di dalam bilik seorang diri. Roomate?? seorang roomate ana balik almaklumlah rumah dekat Kelantan ja.. yang dua orang lagi, stay kat surau..tinggallah ana keseorangan ditemani buku2 yang sedang cuba ana hadam sebaik mungkin.





Buat kawan2 yang akan menghadapi atau sedang menghadapi Final Exam, good luck ana ucapkan ^__^
Buat yang terbaik tau!
tak mau tension2..
Kesihatan kena jaga..selalunya time exam mcam ni la nak start demam la, selsema la.. *ana pun dah batuk dengan selsema ni :(
sesibuk mana pun kita, solat,…