Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

New Born Baby

Assalamualaikum!
 Welcome to the family dear! Alhamdulillah, ana dapat anak sedara. walaupun bukanlah anak sedara kandung tapi hati ana ni, Allah je tahu betapa seronoknya ana. Irfan Hakimi Isham bin Abdul Hakim.. Mak teh harap sangat awak sentiasa dlm lindungan rahmat Allah with new ayah dan ibu. Moga jadi anak soleh dan mujahidin muslim! Kami satu family sgt2 seronok awak datang tau.! Be a good boy ok sayang? Tak sabar nak jumpa!


Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Samsung Camera Digital Giveaway by Nabeel Fikree

Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.

Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :
Follow blog NabeelStories.comBuat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel FikreeSila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entryTinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja
Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013

KLIK SINI UNTUK JOIN!