Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

Nak Exam la..

Assalamualaikum!

 Alhamdulillah,masih diberi peluang untuk bernafas lagi hari ni. Masya-Allah, lama sangat kan dah tak update blog ni. Sesungguhnya ana sangat sibuk sepanjang semester 5 ni. Yeah! i'm in the last sem in UMT. Hurmm.. dah tinggal beberapa minggu je lagi nak duduk dekat bumi Terengganu ni. Lepas ni dah mula la nak start praktikal. insyaAllah, moga Allah permudahkan segala urusan. Tempat praktikal? ana ambik dekat Kedah. dekat Pusat Pengembangan Akuakultur Jitra.

 Banyak benda sebenarnya yang nak cerita dalam ni. tapi tula, masa sekarang ni sangat terhad dengan banyak lagi chapter yg belum cover untuk final exam. lepas exam insyaAllah ana akan update pasal Diploma Perikanan. InsyaAllah erything about this course sebab ana rasa mungkin apa yang ana kongsikan boleh membantu adik2 yang nak masuk ke UMT especially in Diploma of Fisheries. And, all that happen in this sem, insyaAllah.

 Doakan kejayaan kami yang nak exam ni! Buat semua yang sedang bertungkus lumus nak exam t…